Cătălin Drulă cere demiterea imediată a lui Toni Greblă din fruntea AEP, acuzându-l de fraudă electorală4Foto© romanialibera.ro

Cătălin Drulă cere demiterea imediată a lui Toni Greblă din fruntea AEP, acuzându-l de fraudă electorală

, 5 știri, 26 vizualizări

Președintele demisionar al USR, Cătălin Drulă, îl acuză pe președintele Autorității Electorale Permanente, Toni Greblă” că a acționat ca „o marionetă PSD-PNL” și, sub conducerea sa, s-au desfășurat „cele mai mari fraude din istoria recentă”, motiv pentru care cere „demiterea imediată” a lui Greblă.

El invocă drept argumente pentru cererea sa situațiile de la alegerile pentru Sectoarele 1 și 2 unde USR a cerut renumărarea voturilor acuzând o fraudă. Candidații PSD-PNL la cele două sectoare sunt dați pe primul loc cu câteva sute de voturi avans.

„Ce se întâmplă la sectoarele 1 și 2 este bezna democrației. Refuzul mafiei PSD-PNL de a renumăra voturile, în ciuda tuturor dovezilor clare de fraudă, arată că sunt dispuși să închidă inclusiv democrația. Sute de voturi furate, procese verbale falsificate și un sistem electoral în derivă – toate acestea se întâmplă sub ochii lui Toni Greblă, care trebuie să își dea demisia”, mai spune Drulă.