Câți bani a câștigat Jador pentru 7 săptămâni la Survivor All Stars. Artistul riscă să piardă toți banii5Foto© libertatea.ro

Câți bani a câștigat Jador pentru 7 săptămâni la Survivor All Stars. Artistul riscă să piardă toți banii

, 5 știri, 25 vizualizări

S-a încheiat o săptămână grea, încărcată de momente neașteptate și de răsturnări de situație. Concurenții rămași în joc au conștientizat că niciodată nu pot fi total pregătiți pentru ceea ce va urma, iar cei de acasă au trăit alături de ei fiecare emoție, joc și întâmplare din sezonul suprem, Survivor All Stars.

Seara a început cu jocul pentru recompensă, câștigat și de această dată de Războinici, după o ștafetă incredibilă. Ștefania Ștefan și Alex Delea au adus victoria în fața lui Zanni și a Ștefaniei Stănilă, cea din urmă pierzând la limită punctul decisiv. După ce a fost aspru criticată și de către colegi, aceasta a adăugat: „trebuia să intre altcineva și atât”.

Ceea ce a urmat a fost, însă, cu adevărat șocant. A doua zi, Jador a oferit o serie de declarații încărcate de emoție: „m-am trezit aiurea, nu știu ce se întâmplă. Nu mai am încredere în mine. Am uitat să fiu Jador. Dau tot ce pot, dar parcă nu am ambiția. Mă gândesc și acasă, sincer. I-am dezamăgit pe oameni, m-am dezamăgit și pe mine. Sunt supărat”. De aici și până la fuga acestuia din camp… a mai fost doar un pas.