Cati bani a primit Babasha pentru participarea sa la concertul Coldplay de pe Arena Nationala4Foto© realitatea.net

Cati bani a primit Babasha pentru participarea sa la concertul Coldplay de pe Arena Nationala

, 6 știri, 65 vizualizări

Zeci de mii de oameni au huiduit la cel mai așteptat concert al anului, care a avut loc pe Arena Națională. Spectacolul formației Coldplay a avut parte de un moment controversat, care a revoltat zecile de mii de fani care au plătit sute de euro pentru un bilet. Solistul trupei britanice, Chris Martin, a invitat pe scenă un cântăreț de muzică de petrecere de la noi. Piesa acestuia a fost acoperită de huiduielile fanilor trupei rock.

După ce a fost huiduit la primul concert, Babasha nu s-a lăsat descurajat și a urcat din nou pe scenă la cel de-al doilea concert Coldplay. Manelistul a dezvăluit că l-a avertizat pe Chris Martin despre posibilitatea ca publicul să reacționeze negativ la prezența sa. „Am încercat să-l previn pe el, adică la primul sound check i-am spus că nu știu cât de bine o să primească toată lumea treaba asta și el a zis că nu contează și că mesajul lor este altul”, a declarat Babasha.

Dincolo de scandalul huiduielilor de pe Arena Națională, mulți și-au pus întrebarea dacă trupa Coldplay l-a plătit pe Babasha pentru prestația sa. Surpriza a fost dezvăluită de artist într-un mesaj video adresat fanilor săi: „Nu s-a luat niciun ban, fraților, la concert! Nu știu dacă știți, dar mi se pare că Coldplay, nu știu dacă integral sau o parte, a fost ONG. Nu a luat fratele vostru niciun ban”, a explicat cântărețul de manele.