Câți bani au primit eliminații Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, de la Antena 1, pentru cele 7 săptămâni la Asia Express 20249Foto© cancan.ro

Câți bani au primit eliminații Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, de la Antena 1, pentru cele 7 săptămâni la Asia Express 2024

, 10 știri, 27 vizualizări

Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:29 – 24:06, ediția de aseară a reality show-ului s-a impus ca lider de audiență la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, obținând o audiență medie de 6.3 puncte de rating și 23.2% cotă de piață.

Ediția a ocupat locul întât în topul audiențelor și pe tronsonul publicului urban, obținând, o audiență medie de 5.9 puncte de rating și o cotă de piață de 17.3%. În minutul de aur 22:05, peste 1,1 milioane de telespectatori au urmărit cursa pentru ultima șansă.

Ediția de aseară Asia Express a debutat cu votul de la careu extrem de tensionat. Cu Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, dar și Carmen Negoiță și Andreea Perețeanu deținători ai celor două imunități ale etapei, restul de patru echipe s-au aflat sub amenințarea ultimei șanse, trei dintre acestea fiind condamnate la mult temuta cursă. Astfel, Adi Nartea și Cosmin Vîjeu, dar și Nicolai Tand și Sorin Brotnei s-au situat pe ultimele două locuri la întrecerea din ediția de luni seară, intrând automat la cursa pentru ultima șansă.