Caz dramatic: Un tânăr infectat cu Covid a murit înainte să devină tată© realitatea.net

Caz dramatic: Un tânăr infectat cu Covid a murit înainte să devină tată

, 5 știri, 250 vizualizări

„Scriu aceste rânduri îndeosebi pentru cei care încă nu cred în COVID. Vă dau un singur exemplu, al unui tânăr care a ajuns târziu la spital. Foarte târziu. În ziua în care i se îndeplinea, poate, cel mai mare vis, soția lui aducea pe lume o minune, el a fost intubat. Nu a apucat să afle că e tată. Noaptea trecută a murit. Am plâns. Am plâns ca pentru fratele meu, tatăl meu, oamenii mei cei mai dragi. Plâng și acum”, a scris, pe Facebook, purtătorul de cuvânt la Spitalul Județean de Urgență Pitești, Cristina Mihaela Cazacu.

Reprezentanta spitalului mai spune că medicii nu mai fac față numărului mare de persoane infectate.

„Mor oameni. Mulți sunt tineri, n-au apucat să ajungă la jumătatea drumului. Medicii sunt neputincioși să-i salveze, în ciuda tuturor eforturilor. (...) V-aș lua o zi în Secția ATI, să vedeți prețul dezmățului. Mă opresc. Vă doresc ce vreau și pentru mine, să nu mai primesc, dar să nu mi se ia nimic din ce am”, a mai spus Cristina Mihaela Cazacu.

Potrivit raportării de sâmbătă, în ultimele 24 de ore s-au înregistrate 15.261 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, iar 446 de pacienți au murit. 1.854 de persoane erau internate la ATI.