Cazul tânărului și al fiului găsiți spânzurați în Alba Iulia. De ce au spart polițiștii ușa după trei ore5Foto© hotnews.ro

Cazul tânărului și al fiului găsiți spânzurați în Alba Iulia. De ce au spart polițiștii ușa după trei ore

, 7 știri, 55 vizualizări

Purtătorul de cuvânt al IPJ Alba a declarat pentru Libertatea că polițiștii au spart ușa apartamentului după aproximativ trei ore din momentul când femeia de 25 de ani a sunat la 112, iar purtătorul de cuvânt al Poliției Române a spus la Digi24 că motivul întârzierii a fost că „mama copilului nu a spus nicio secundă că acel copil este în pericol”.

Un tânăr de 27 de ani și fiul său, în vârstă de un an, au fost găsiți spânzurați duminică dimineață, 26 martie, în Alba Iulia. Poliția a fost alertată de mama copilului, care a sunat la numărul de urgență 112 în jurul orei 1.00 noaptea. Purtătorul de cuvânt al Poliției Alba, Luminița Prodan, a spus pentru Libertatea că polițiștii au pătruns în apartament „la ora 5.00 după ora de vară”, iar „ora de iarnă ar fi 4”, adică după aproximativ trei ceasuri.

În tot acest timp, polițiștii l-au așteptat pe proprietarul locuinței în care tânărul stătea cu chirie să ajungă de la Turda la Alba Iulia pentru a sparge ușa. Când au intrat în locuință, polițiștii i-au găsit spânzurați pe bărbat și pe fiul său.