Ce afacere are în Dubai frumoasa soție a lui Dan Petrescu? Munca sa o face să arate incredibil pentru cei 46 de ani ai săi6Foto1Video© money.ro

Ce afacere are în Dubai frumoasa soție a lui Dan Petrescu? Munca sa o face să arate incredibil pentru cei 46 de ani ai săi

, 7 știri, 55 vizualizări

Campioana României, minute întregi în 11 contra 10 romani, nu a pus probleme învingătorilor, care nici ei nu s-ar putea spune că și-au bătut mult capul. Golul lui Immobile - o capodoperă de voleu și-o mare ispită de calambur fără 2 m - a fost suficient pentru a impune o tăcere mohorâtă. Dan Petrescu nu a fost inconștient când ne propunea o minune. El e imobil în a cere minuni.

Imobil ca de obicei, a repetat monoton că el nu caută în fotbal un spectacol. El devenea astfel un plicticos și monoton spectator al unui fotbal fără spectacol, ceea ce e un nonsens. Nu o să fiu niciodată caraghiosul care să-i explice lui Dan Petrescu în ce eroare se află.

Tot ce s-a întâmplat chiar în săptămâna aceasta îl contrazice și-mi permite să mă delectez. Încep - sper că nu-l enervez pe Dan! - chiar cu o fază din meciul de la Roma: cursa kosovarului Krasniqi - la 0-0 în repriza întâi -, o cursă în care driblează irezistibil și păstrează mingea, provocând eliminarea lui Patric (și un arbitru englez prompt în "roșu", ce încântare!). Bine, libera a fost peste poartă, dar nu prea mai avem asemenea curse-spectacol.