Ce amenzi a anunțat prefectul Capitalei în urma dezastrului din Parcul Cișmigiu4Foto© libertatea.ro

Ce amenzi a anunțat prefectul Capitalei în urma dezastrului din Parcul Cișmigiu

, 8 știri, 18 vizualizări

Prefectul Capitalei, Toni Greblă, anunță, joi, că în urma controlului realizat în Parcul Cișmigiu, Garda Națională de Mediu – Comisariatul Municipiului București a sancționat contravențional compania Lacuri, Parcuri și Agrement București (ALPAB) cu amendă în valoare de 10.000 de lei pentru nerespectarea obligației de a asigura integritatea, refacerea și îngrijirea spațiilor verzi din Parcul Cișmigiu.

Tot o sancțiune în valoare de 10.000 de lei a fost aplicată pentru nerespectarea regulilor privind impactul asupra mediului. Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București a aplicat o amendă de 4.000 de lei pentru starea mobilierului din parc.

În plus, Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor al Municipiului București a constatat că nu fuseseră remediate deficiențele identificate la un control anterior, dar mai ales că și în prezent în parc sunt condiții igienico-sanitare precare, la prestarea serviciilor, motive pentru care a aplicat două sancțiuni contravenționale în cuantum de 20.000 de lei.