Ce cote au la pariuri candidații la alegerile prezidențiale: Cine e cotat cu prima șansă4Foto© romaniatv.net

Ce cote au la pariuri candidații la alegerile prezidențiale: Cine e cotat cu prima șansă

, 4 știri, 56 vizualizări

Casele de pariuri au anunțat ofertele pentru alegerile prezidențiale din acest an. Acestea pot fi considerate un barometru privind șansele fiecărui candidat. Românii sunt interesați să știe ce cote au la pariuri candidații la alegerile prezidențiale, mai ales că primele două cote aparțin la doi politicieni care au sau au avut legătură cu PSD.

Casele de pariuri din România au anunțat cotele candidaților pentru câștigarea alegerilor prezidențiale din țara noastră. Există diferite tipuri de pariuri mixte, care sunt un instrument util în calcularea șanselor candidaților pentru cea mai înaltă funcție din statul român.

Primul pariu, de la o cunoscută casă de pariuri din țara noastră, este pentru câștigarea alegerilor, deci rezultatele de după turul doi, dacă se ajunge acolo. Marcel Ciolacu este cotat cel mai bine, cu 1.90, adică printr-un pariu de 100 de lei se pot obține 190 de lei. Mircea Geoană este cotat imediat sub Marcel Ciolacu, având cota 2.00, fiind urmat de Elena Lasconi cu 5.00. De altfel, Nicolae Ciucă este pe locul 4 cu 10.00, iar George Simion pe 5 cu 15.00.