Ce înseamnă adoptarea legii privind securitatea regiunii Mării Negre pentru România7Foto© observatornews.ro

Ce înseamnă adoptarea legii privind securitatea regiunii Mării Negre pentru România

, 18 știri, 18 vizualizări

„Vești foarte bune pentru aprofundarea legăturilor de securitate și economicce în regiunea Mării Negre. Salut evoluțiile privind legea care autorizează bugetul apărării NDAA (National Defense Authorization Act - n.r.) și Strategie de securitate a Mării Negre a SUA. Ambele ilustrează interesul comun Congresului, Senatului SUA și administrației americane pentru regiune și evidențiază rolul României în acest context”, a scris Marcel Ciolacu, vineri pe Twitter.

Legea care autorizează bugetul apărării - National Defense Authorization Act (NDAA) a fost aprobată de către Senatul SUA. În cadrul NDAA a fost aprobat și  proiectul de lege „Black Sea Security Act”, printr-un amendament introdus de senatorii Jeanne Shaheen și Mitt Romney, potrivit postării de pe pagina de Facebook a Ambasadei României la Washington.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările