Ce l-a rugat Anca Molnar pe soțul ei, Claudiu, înainte să moară. Bărbatul a dezvăluit care a fost ultimul mesaj de la make-up artist13Foto© realitatea.net

Ce l-a rugat Anca Molnar pe soțul ei, Claudiu, înainte să moară. Bărbatul a dezvăluit care a fost ultimul mesaj de la make-up artist

, 13 știri, 31 vizualizări

Anca Molnar i-a cerut soțului ei, Claudiu, un lucru foarte important înainte de a muri. Bărbatul a dezvăluit ultimul mesaj pe care l-a primit de la make-up artist.

Make-up artista vedetelor, Anca Molnar, a încetat din viață la o vârstă tânără. La doar 35 de ani, aceasta a pierdut lupta cu o boală gravă, și anume o tumoare pe creier. Anca a lăsat în urmă un soț îndurerat și un copil. Claudiu Molnar, soțul make-up artistei, a făcut un gest emoționant după ce partenera sa de viață a murit.

Bărbatul a făcut publică ultima conversație pe care a avut-o pe WhatsApp cu soția sa. Anca Molnar i-a transmis din spital că îl iubește și l-a rugat să fie puternic pentru ea. Claudiu Molnar a declarat că nu se va lăsa doborât, însă partenera sa de viață nu a mai răspuns.