Ce șanse are Simona Halep la Wimbledon în 20227Foto1Video© sport.hotnews.ro

Ce șanse are Simona Halep la Wimbledon în 2022

, 14 știri, 28 vizualizări

Ashleigh Barty, cea care a triumfat în competiția feminină, s-a retras din activitate. Pariorii pot plasa pariuri antepost pe campion/campioană folosindu-se de un Winmasters bonus fără depunere, această agenție acordându-le cele mai mari șanse lui Novak Djokovic și, respectiv, Igăi Swiatek.

Atenția noastră se îndreaptă în special spre tabloul feminin, acolo unde vor juca Simona Halep, Emma Răducanu (jucătoare britanică cu origini românești) și Bianca Andreescu (jucătoare canadiană cu origini românești). În timp ce Swiatek are cota 2.25, cota Simonei este 12.00, a Emmei este 17.00, iar a Biancăi este 21.00. Astfel, românca este a patra favorită, potrivit cotelor fixate de bookmakeri.

Simona Halep este ultima câștigătoare încă în activitate a „Wimbledonului”.

Având în vedere acest aspect, Darren Cahill, fostul său antrenor, a considerat că sportiva din Constanța ar trebui să joace primul meci al zilei de marți de pe arena centrală, din postura campioanei care nu a primit onoarea de a juca la All England Club în 2020, din cauza pandemiei de coronavirus, și nici în 2021, când a fost accidentată.