Ce se află în valizele cărate de agenții de securitate ai lui Vladimir Putin, în timpul vizitei la Volgograd5Foto1Video© stirileprotv.ro

Ce se află în valizele cărate de agenții de securitate ai lui Vladimir Putin, în timpul vizitei la Volgograd

, 8 știri, 112 vizualizări

Președintele rus Vladimir Putin și-a luat cu el "valiza nucleară" joi, la Volgograd, în sud-vestul țării, unde a participat la ceremoniile ocazionate de împlinirea a 80 de ani de la victoria armatei sovietice asupra forțelor naziste în bătălia de la Stalingrad, relatează publicația britanică The Mirror și agenția ucraineană de presă Unian.

Cei doi agenți de securitate care l-au însoțit la ceremonia depunerii de flori la monumentul consacrat soldaților sovietici căzuți în cursul bătăliei de la Stalingrad au fost văzuți și fotografiați cu două valize negre în mâini. Se presupune că unul ducea așa-numita "valiză nucleară", iar cel de-al doilea, valiza cu un presupus scut pliabil pentru intervenție în cazul unui posibil atac armat împotriva președintelui rus, scrie Agerpres.

La Volgograd, Putin a fost văzut în limuzina sa blindată Aurus, într-un convoi format din 25 de vehicule, inclusiv o ambulanță, și sub o pază strictă.