Ce sentință a dat Judecătoria Buftea după bătaia dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Ce le este interzis2Foto© a1.ro

Ce sentință a dat Judecătoria Buftea după bătaia dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Ce le este interzis

, 4 știri, 295 vizualizări

Anamaria Prodan și Laurnețiu Reghecampf au obținut ordine de protecție unul împotriva celuilalt. Astfel că, potrivit deiziei Judecătoriei Buftea, timp de 2 luni Anamaria Prodan nu are voie să-l sune pe cel cu care este în proces de divorț. De asemenea, Anamaria Prodan nu are voie să se apropie la mai puțin de 200 de metri față de antrenor, de locuința lui, sau de locul lui de muncă.

„Admite cererea reclamantului REGHECAMPF LAURENȚIU AURELIAN, în contradictoriu cu pârâta REGHECAMPF ANA MARIA IONELA, și emite ordinul de protecție, împotriva pârâtei Reghecampf Anamaria Ionela, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 2 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele:

Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victima Reghecampf Laurențiu Aurelian. Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de reședința victimei și față de locul de muncă al victimei, respectiv FC Nefci Baku Azerbaijan, începând cu data pronunțării prezentei hotărâri, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a părților.