Ce spune Oana Zăvoranu despre operațiile estetice. Vedeta a răbufnit după ce a fost asemănată cu Michael Jackson2Foto© bzi.ro

Ce spune Oana Zăvoranu despre operațiile estetice. Vedeta a răbufnit după ce a fost asemănată cu Michael Jackson

, 4 știri, 37 vizualizări

Recent, Oana Zăvoranu a spus adevărul cu privire la operațiile estetice, după ce a început să fie acuzată că apelează la bisturiu și seamănă tot mai mult cu Michael Jackson. Ce-i drept, vedeta arată foarte bine pentru cei 49 de ani pe care îi are și rivalizează cu domnișoarele de 20-30 de ani. Însă, Oana Zăvoranu le dă peste nas tutror celor care o acuză că a trecut pragul medicului estetician.

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai controversate vedete de la noi din țară. Bruneta este iubită de mulți oameni pentru sinceritatea și stilul ei excentric, dar există și o mulțime care o critică și au mereu ceva de comentat la adresa ei, printre care și subiectul legat de operațiile estetice. Astfel, a decis să clarifice lucrurile în acest sens.

Oana Zăvoranu este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi din țară. Celebra actriță a ajuns la un nivel uimitor din toate punctele de vedere, dar mai ales în privința aspectului fizic. În pofida vârstei pe care o are, de 49 de ani, ea poate concura cu ușurință împotriva domnișoarelor cu mult mai tinere decât ea.