Ce zodii se îndrăgostesc în luna martie 20243Foto© realitatea.net

Ce zodii se îndrăgostesc în luna martie 2024

, 6 știri, 20 vizualizări

Venus tranzitează zodia Vărsătorului la începutul lunii martie și multe zodii se îndrăgostesc sub influența ei. Venus în Vărsător îndeamnă la pasiune, noi întâlniri, noi încercări în dragoste și noi aventuri, chiar dacă eșecurile din trecut încă mai dor.

Din a doua decadă a lunii martie, Venus va trece din Vărsător în Pești, o zodie de Apă favorabilă iubirii. Venus în Pești aduce visuri mari, idealuri noi în dragoste, mai mult romantism și o deschidere mai mare către partenerul care așteaptă pasiune și iubire necondiționată.

Cu o asemenea conjunctură astrală, în care iubirea este susținută puternic de Venus, multe zodii se îndrăgostesc în luna martie 2024, iar unii nativi vor fi atât de norocoși încât vor descoperi sufletul pereche, alături de care vor rămâne tot restul vieții. Ceea ce este surprinzător este că poveștile de dragoste frumoase sunt hărăzite nativilor care au trecut deja de 40 de ani și care știu ce anume să caute la un partener și ce pot dărui într-o relație pentru a deveni stabilă.