Cea de-a cincea gală Te cunosc de undeva!, lider detașat de audiență. CRBL și Radu Țibulcă au câștigat ediția cu punctaj maxim5Foto1Video© libertatea.ro

Cea de-a cincea gală Te cunosc de undeva!, lider detașat de audiență. CRBL și Radu Țibulcă au câștigat ediția cu punctaj maxim

, 5 știri, 4 vizualizări

Așadar, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, Antena 1 a fost aseară, în intervalul de difuzare al emisiunii Te cunosc de undeva!, lider de audiență, cu 5.8 puncte de rating și o cotă de piață de 24.7%, urmată de Pro TV, cu 4.6 puncte de rating și 19.8% cota de piață.

Și la nivel urban, transforming show-ul de la Antena 1 a fost prima opțiune de vizionare, cu 7.6 puncte de rating și  24.3% cota de piață, urmat de Pro TV cu doar 4 puncte de rating și 12.8% cota de piață.

De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 7 puncte de rating și 21.1% cota de piață, urmată de Pro Tv cu 5.2 puncte de rating și 15.5% cota de piață. În minutul de aur, 22:10, peste 1.6 milioane de telespectatori la nivel național urmăreau jurizarea celei mai noi ediții Te cunosc de undeva!, la Antena 1.