Ceasul Zoiei Ceaușescu, cu 54 de diamante, scos la licitație. Care e prețul de pornire2Foto© stirileprotv.ro

Ceasul Zoiei Ceaușescu, cu 54 de diamante, scos la licitație. Care e prețul de pornire

, 4 știri, 19 vizualizări

Ceasul de mână al Zoiei Ceaușescu este scos la licitație marți, 30 mai, în cadrul sesiunii "Timeless". Ceasul Jaeger LeCoutre din aur alb este decorat cu 58 de diamante și are 4,54 de carate. Piesa de colecție, purtată de Zoie Ceaușescu, are prețul de pornire de 10.000 de euro. Vor mai fi scoase la vânzare și alte piese - ceasuri exclusiviste, vintage sau contemporane, bijuterii de lux, genți ediție limitată, dar și mașini de colecție, transmite news.ro.

În cadrul evenimentului din 30 mai sunt scoase la licitație peste 100 de modele de ceasuri, care se pot achiziționa plecând de la prețuri de pornire reprezentând doar aproximativ 20-30% din valoarea de listă, adică de la un sfert din prețul pieței, a transmis casa de lictații Artmark, care organizează evenimentul.

Segmentul ceasurilor este condus, cu cel mai mare preț de pornire, de un Rolex Skydweller – modelul Rolex cu cele mai multe complicații, ce are un preț de pornire de 33.000 de euro, urmat de exemplarul Audemars Piguet Offshore, care are prețul de pornire de 32.000 de euro. Ambele piese sunt însoțite de cutia originală, manual de instrucțiuni, certificat de garanție și certificat de autenticitate.