Cei trei interlopi suspectați că au ucis un bărbat într-un hotel din Padina rămân în arest preventiv3Foto© stirileprotv.ro

Cei trei interlopi suspectați că au ucis un bărbat într-un hotel din Padina rămân în arest preventiv

, 6 știri, 74 vizualizări

Cele trei persoane, membri ai lumii interlope, suspectate că în noaptea de 10 spre 11 februarie au ucis un bărbat, într-un hotel din Padina, județul Dâmbovița, în timpul unei petreceri, rămân în arest preventiv, a decis, marți, Curtea de Apel Ploiești. Cei trei contestaseră decizia Tribunalului Dâmbovița, care a emis mandate de arestare pe numele lor în data de 12 februarie.

„În temeiul art.425 ind.1 alin.7 pct.1 lit.b) Cod proc. pen. rap. la art.204 Cod proc. pen., respinge ca nefondate contestațiile declarate de inculpatii M.L., M.L.J. și M.G.A., împotriva încheierii penale din camera de consiliu de la data de 12.02.2024 pronunțată de judecătorul drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dambovita. În baza art.275 alin.2 C.p.p.

obligă contestatorii inculpati la plata sumei de 900 lei (cate 300 lei fiecare), cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.“, este soluția pronunțată marți de Curtea de apel Ploiești în cazul celor trei interlopi suspectați că au ucis un om într-un hotel din Padina.