Cel de-al zecelea sezon “Next Star”, din 22 mai, la Antena 1. Ce spune Dorian Popa despre noul sezon3Foto© observatornews.ro

Cel de-al zecelea sezon “Next Star”, din 22 mai, la Antena 1. Ce spune Dorian Popa despre noul sezon

, 5 știri, 10 vizualizări

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, copii curajoși și talentați, care îi vor surprinde cu abilități uimitoare. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

”Pentru mine, revenirea la Next Star, metaforic vorbind, a fost ca revenirea Crăciunului. Știți când trec 10-11 luni, se face deja noiembrie și abia aștepți să vină sărbătorile de iarnă, să vină Moșul? Eh, așa eram eu în așteptarea continuării filmărilor pentru Next Star. Și abia aștept să începem difuzarea pentru că avem niște copii extrem de talentați, extrem de buni și care sunt ca niște radiatoare de energie pozitivă. Abia aștept să urmărim împreună sezonul 10 Next Star”, a spus Dorian Popa.

Cum vor interacționa la masa juriului Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, telespectatorii Antenei 1 vor vedea începând de sâmbătă, 22 mai, de la ora 20:00, în cel de-al zecelea sezon Next Star, prezentat de Dan Negru.