Chef Cătălin Scărlătescu, pe patul de spital! Ce a pățit fostul jurat de la „Chefi la cuțite”8Foto© romaniatv.net

Chef Cătălin Scărlătescu, pe patul de spital! Ce a pățit fostul jurat de la „Chefi la cuțite”

, 9 știri, 10 vizualizări

Cătălin Scărlătescu, fostul jurat de la cooking-show-ul „Chefi la cuțite”, de la Antena 1, a postat, pe Instagram, o fotografie prin care și-a alarmat fanii. Toți au sărit să-l întrebe ce a pățit. Simpaticul bucătar s-a pozat pe patul de spital, cu ochiul bandajat și branula în mână. Fără să dea prea multe detalii, vedeta a postat fotografia, în descrierea căreia a scris: „Am avut oaspeți. Să vedeți cum arată ei”, etichetându-i pe foștii săi colegi, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

Fanii speriați l-au întrebat imediat pe fostul jurat de la Antena 1 ce i s-a întâmplat, dar acesta nu a oferit până la acest moment prea multe detalii. Mesajele de susținere au curs lanț.

„Multă sănătate”, „Sănătate multă și recuperare rapidă”, „Nu mor caii când vor câinii!”, „Bunul Dumnezeu să te aibă în grijă, vindecare grabnica!”, „Sper ca sunteți bine!”, „Auăleu! Sănatate, Chef!”, „Ce ai pățit chef Catalinnn????Sănătate cu carul..!!!”, sunt câteva dintre mesajele primite de Cătălin Scărlătescu pe Instagram, din partea fanilor săi.

Când băieții se adună și mâncarea este bună!
Florin Dumitrescu,
Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea s-au reunit. Cum au reacționat…