Chefi fără limite, 14 martie 2022. Cine a câștigat probele și ce avantaje au obținut echipele în prima zi din Serres14Foto© a1.ro

Chefi fără limite, 14 martie 2022. Cine a câștigat probele și ce avantaje au obținut echipele în prima zi din Serres

, 15 știri, 119 vizualizări

În ediția 10 a emisiunii Chefi fără limite, concurenții și cei trei chefi au ajuns în Serres, locul ce a adus nu doar trei probe de avantaj, ci și o probă de gătit pentru o amuletă supremă.

După ce jurații au degustat rețetele de musaca pregătite de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, aceștia au votat și verdictul a fost cât se poate de clar. La final, Irina Fodor a dezvăluit cine a câștigat amuleta supremă, la Chefi fără limite.

Echipa mov a primit sarcina de-a pregăti o rețetă de musaca pe bază de carne de bivol și vinete, Florin Dumitrescu a pregătit varianta cu cartofi, iar Sorin Bontea a fost nevoit să pregătească o rețetă vegetariană de musaca. Misiunea nu a fost deloc simplă și, având în joc o amuletă supremă cu o miză uriașă, fiecare echipă a încercat să dea tot ce a avut mai bun pentru a câștiga bonusul uriaș anunțat de Irina Fodor.