Chefi la cuțite, 13 iunie 2021. Ultima degustare de duel din acest sezon. Ce farfurie a impresionat din plin50Foto1Video© a1.ro

Chefi la cuțite, 13 iunie 2021. Ultima degustare de duel din acest sezon. Ce farfurie a impresionat din plin

, 65 știri, 109 vizualizări

În ultimul battle din sezonul 9 al emisiunii, concurenții au primit o temă de gătit cu totul și cu totul specială. Fiecare echipă a avut misiunea de-a face un signature dish pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Echipa Radio Zu a degustat farfuriile și a decis că rețeta de rață a echipei verzi nu merită vreun punct, în timp ce farfuria cu scoici Saint Jacques cu piureuri, spume și monk fish a primit trei puncte. De departe, cea mai bună rețetă a fost cea făcută de echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu, ce a ales să facă mușchi de vită cu sos de trufe și mousse de ficat de gâscă, cu piure de păstârnac. După un duel dificil, chefii au degustat farfuriile și au acordat puncte.

De data aceasta, concurenții intrați la duel au avut emoții duble, căci ediția 46 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” vine la pachet cu o dublă eliminare. Doar șase concurenți primesc șansa de-a merge în finala îndrăgitului show culinar, acolo unde s-au calificat deja cei din echipa mov, adică Narcisa Birjaru, Alexandru Bădițoaia (cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu) și Valentina Ioniță.