Chefi la cuțite, 23 mai 2023. Gina Pistol a anunțat ce surprize aduce cel de-al cincilea battle. Ce au fost puși chefii să facă15Foto© a1.ro

Chefi la cuțite, 23 mai 2023. Gina Pistol a anunțat ce surprize aduce cel de-al cincilea battle. Ce au fost puși chefii să facă

, 15 știri, 9 vizualizări

În ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Gina Pistol a pregătit pentru concurenți o provocare de zile mari: ruleta ingredientelor.

După ce și-au făcut curaj, cei trei chefi au descoperit ce surprize le-a adus norocul, în ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11. Cătălin Scărlătescu s-a ales cu varză murată, fasole și urechi de lemn, Florin Dumitrescu s-a ales cu brânză cu mucegai, barză murată și creier, iar Sorin Bontea s-a ales cu frișcă, crap și căpșune.

Când preparatele au fost gata, acestea au fost degustate de către doamnele de la Asociația femeilor motociclist din România, care au votat ce preparat le-a plăcut mai mult. Apoi, banda a adus verdictul. Cine a câștigat al cincilea battle, în ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, din data de 23 mai 2023.

Poți reface toate echipele, aducându-le la numărul inițial, dar cu concurenți aleși de tine
Florin Dumitrescu,
Chefi la cuțite, 24 mai 2023. Florin Dumitrescu a folosit o amuletă ca…
E atât de dulce victoria asta!
Florin Dumitrescu,
Chefi la cuțite, 23 mai 2023. Cine a câștigat al cincilea battle. Ce…
E mai rău. Roata este, după bandă, lucrul pe care îl urăsc cel mai mult
Florin Dumitrescu,
Chefi la cuțite, 23 mai 2023. Gina Pistol a anunțat ce surprize aduce…
Bine, bine, vorbim în rime. Dar cine mai gătește bine dacă vorbim în rime?
Florin Dumitrescu,
Chefi la cuțite, 23 mai 2023. Sorin Bontea a folosit o amuletă…