Chefi la cuțite, 24 septembrie 2023. Ana-Maria Sandu și-a dedicat copilăria altor copii cu dizabilități și a impresionat chefii36Foto1Video© a1.ro

Chefi la cuțite, 24 septembrie 2023. Ana-Maria Sandu și-a dedicat copilăria altor copii cu dizabilități și a impresionat chefii

, 36 știri, 48 vizualizări

“Intrarea Irinei a fost spectaculoasă. Zici că avea o aură așa în jurul ei și parcă radia de fericire, de pozitivitate, mi-a dat un vibe bun, parcă venea ca un încer, parcă plutea”, au fost parte dintre remarcile făcute de concurenți. “Ne-a creat o emoție aparte momentul”.

Irina a fost copleșită de aplauzele și de entuziasmul concurenților. “M-am emoționat! Era momentul să am și eu emoții nu numai voi. Îmi pare bine că sunteți entuziaști, dar există și un dar! Echipele de abia acum încep să se formeze.

Chefii au crezut în calitățile voastre, v-au dat o șansă, este votul lor de susținere, de simpatie, de prietenie… Așa sunt chefii în preselecții dar le trece repede! Bootcampul este acel moment din sezon când toți trei trăiesc mari frustrări asta, pentru că au doar câteva tunici la dispoziție”, a spus Irina Fodor concurenților.

Cred că ar trebui să joc numerele astea la loto
Florin Dumitrescu,
Chefi la cuțite, 27 septembrie 2023. Ce echipă a câștigat al doilea…
Dar de ce în bucătărie și nu rămâi la pizz? Poate acolo Cchiar te descurci
Florin Dumitrescu,
Chefi la cuțite, 24 septembrie 2023. Jurații l-au fiert la foc mic pe…
Practic ați creat un ecosistem. Din ce perioadă?
Florin Dumitrescu,
Chefi la cuțite, 24 septembrie 2023. Buta Mihaela și Chele Georgiana…