Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent32Foto2Video© a1.ro

Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent

, 36 știri, 103 vizualizări

În ediția 42 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții au avut parte de un carusel de emoții greu de imaginat. La final, un concurent a fost eliminat din competiție.

Încă de dinainte să afle ce temă de gătit au, în cel de-al 14-lea battle, cei trei chefi s-au întrecut în amulete. Primul a fost Cătălin Scărlătescu, cel care a vrut să o „fure” pe Elena Matei în echipa sa. Mișcarea sa a fost însă anulată de o amuletă folosită, ca răzbunare, de Sorin Bontea.

Florin Dumitrescu nu s-a lăsat mai prejos și a făcut schimb de concurenți, luându-l înapoi în echipa sa pe Florin Revesz. Apoi, concurenții s-au întrecut în rețete savuroase pe bază de „resturi”. Echipa verde a făcut ciorbă de burtă și un brasato (friptură fragedă) de obraz de vițel, echipa albastră a mizat pe un zampone umplut cu târtițe, în timp ce Cătălin Scărlătescu a făcut o tocăniță de inimi de rață cu mămăliguță și orez cu picioare de pui, bogat în condimente asiatice. La final, scafandrii care au degustat au decis ca victoria să meargă la echipa albastră.