„Chefi la cuțite“, declarații în lacrimi la proba eliminatorie. „Nici nu pot să mă uit în ochii lui când o să afle ce-am făcut“4Foto© observatornews.ro

„Chefi la cuțite“, declarații în lacrimi la proba eliminatorie. „Nici nu pot să mă uit în ochii lui când o să afle ce-am făcut“

, 5 știri, 34 vizualizări

Începe o nouă săptămână cu bătălii aprige în show-ul culinar, iar prima seară are un deznodământ surprinzător. Cele trei echipe intră în cea de-a zecea confruntare culinară.

Pe de-o parte, echipa lui Florin Dumitrescu și cea a lui Sorin Bontea sunt gata să facă totul pentru o victorie, după ce au simțit gustul dulce-amar al egalității din ediția trecută. „Azi e battle-ul cu numărul 10, cu Bontea, care-i și întrece“, a declarat chef Bontea, plin de entuziasm. „Am scăpat data trecută, nu mi-a plecat niciun om acasă. Sper ca azi să mai câștigăm și noi o probă, ca n-am mai câștigat de ceva timp“, a punctat el.

„Ai mei sunt OK. Stelică și Costică sunt bine împreună“, a spus chef Dumitrescu, încrezător că schimbarea făcută în ediția precedentă va da roade. Astfel, Florin Dumitrescu a folosit amuleta care i-a permis un schimb de concurenți – aducându-l în echipa sa pe Constantin Onuț, din tabăra lui Chef Bontea, care a primit-o pe Luna Morgaciova..

Fiți atenți, pentru că veți vedea și auzi o singură dată ceea ce urmează
Gina Pistol,
Deznodământ surprinzător, în seara aceasta, la Chefi la cuțite.…