Cine a câștigat dezbaterea televizată JD Vance - Tim Walz. Momentul în care moderatorii au tăiat microfoanele4Foto© hotnews.ro

Cine a câștigat dezbaterea televizată JD Vance - Tim Walz. Momentul în care moderatorii au tăiat microfoanele

, 4 știri, 14 vizualizări

J.D. Vance și Tim Walz au dat mâna pentru prima dată, seara trecută, în platoul televiziunii CBS. Dezbaterea a durat 90 de minute, timp în care, spre deosebire de Kamala Harris și Donald Trump, cei doi adversari s-au contrat politicos în general. Confruntarea a început cu un subiect care nu era inițial pe listă - atacul Iranului asupra Israelului. A însemnat și primul moment în care candidații la funcția de vicepreședinte au avut păreri similare.

"Israelul trebuie să decidă ce e mai bine să facă pentru a-și menține țara în siguranță. Noi trebui să ne sprijinim aliații, oriunde s-ar afla ei, atunci când se luptă cu băieții răi", a spus JD Vance, candidat republican.

"Conducere stabilă, așa cum ați văzut astăzi, așa cum ați văzut în aprilie. Ambele atacuri iraniene au fost respinse. Coaliția noastră este puternică și avem nevoie de conducerea echilibrată pe care Kamala Harris o oferă", a fost de părere Tim Walz, candidat democrat.