Cine crede Traian Băsescu că va ajunge în turul doi la prezidențiale dintre Ciolacu, Geoană, Ciucă și Lasconi4Foto© romaniatv.net

Cine crede Traian Băsescu că va ajunge în turul doi la prezidențiale dintre Ciolacu, Geoană, Ciucă și Lasconi

, 7 știri, 27 vizualizări

Liderul PSD Marcel Ciolacu este singurul candidat care poate intra în turul doi la prezidențiale, a spus fostul președinte al României Traian Băsescu. El a mai afirmat că secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, nu va candida fără susținerea unui partid și că nu îl vede câștigând alegerile ca independent. Băsescu a mai precizat că președintele USR, Elena Lasconi, ar putea intra în turul doi al prezidențialelor.

”Categoric PSD-ul își va băga om în turul doi. Probabil că la al doilea om trebuie să ne așteptăm la doamna Lasconi sau undeva în zona suveraniștilor, dar nu cred că, spre exemplu Simion va fi capabil să intre în turul 2. Pentru că lumea se va dumiri. Dacă mai face Șoșoacă vreo câteva ca asta din prima zi la Parlamentul European, oamenii își vor da seama că acești oameni au fost votați și sunt inutili”, a afirmat Traian Băsescu.

Întrebat dacă o vede pe Elena Lasconi, președintele USR, în turul doi al alegerilor prezidențiale. Traian Băsescu a replicat: ”Păi încerc să o compar cu ceilalți care sunt pe piață în momentul de față. Nu văd în afară de Ciolacu, ce are în spate un mastodont, nu văd un alt candidat care poate intra în turul doi”.