Cine e Mihai Dragomir, câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 13. Ce experiență profesională are tânărul la doar 24 de ani12Foto2Video© romaniatv.net

Cine e Mihai Dragomir, câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 13. Ce experiență profesională are tânărul la doar 24 de ani

, 12 știri, 51 vizualizări

Mihai Dragomir este cel de-al 13-lea câștigător al trofeului de la Chefi la cuțite!

„A fost un sezon cu de toate, cu chefi noi, competitivi, cu concurenți profesioniști sau amatori, un sezon cu Varză. Un sezon cu regine, cu lumină, cu întuneric (…). Au o pasiune comună: bucătăria! Cuvântul pasiune cred că este cel mai potrivit pentru fiecare dintre voi. Aceiași 12 chefi care au jurizat 12 sezoane au spus că nivelul a crescut mult și brusc”, a spus Irina Fodor înainte de a anunța marele câștigător.

„Mă țineam să nu plâng, îmi sărea inima”, a spus Mihai Dragomir, înainte ca numele lui să fie strigat de Irina Fodor. „Îmi doresc ca banda să aducă farduria și să scrie numele meu pe ea”, a continuat el.

„A venit momentul dragii mei. În afară de marele trofeu, astăzi avem și premiul surpriză. Două experiențe complete la Euro 2024 alături de tricolori. Trebuie să știm cine ia farfuria de aur în ceastă seară. Să meargă banda pentru ultima oară în sezonul 13! Câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 13, este Mihai Dragomir!”, a fost anunțul făcut de Irina Fodor.

Omul a venit aici să gătească și a făcut-o bine. Am crezut în el de la început și a câștigat
Ștefan Popescu,
Mihai Dragomir a câștigat „Chefi la cuțite”, sezonul 13: „Sunt în…
Mă țineam să nu plâng, îmi sărea inima
Mihai Dragomir,
Mihai Dragomir este câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 13! Tânărul…
Ăsta e visul meu! Vreau să guste din preparatul ăsta și să nu aibă ce să-mi zică!
Mihai Dragomir,
Mihai Dragomir, câștigător Chefi la cuțite 2024 la 24 de ani: „Mi s-a…
Am fost și la câteva competiții internaționale. Am fost la Olimpiada Gastronomică de la Stuttgart
Mihai Dragomir,
Mihai Dragomir, câștigător Chefi la cuțite 2024 la 24 de ani: „Mi s-a…