Cine este Cătălin Coșarcă, actorul care face parte din distribuția comediei romantice Lasă-mă, îmi place! Camera 6094Foto© a1.ro

Cine este Cătălin Coșarcă, actorul care face parte din distribuția comediei romantice Lasă-mă, îmi place! Camera 609

, 4 știri, 21 vizualizări

Un nou nume completează distribuția primei comedii romantice românești, Lasă-mă, îmi place! Camera 609, difuzată în fiecare vineri, de la 20.30, la Antena 1. Actorul Cătălin Coșarcă va juca un avocat care va influența povestea serialului.

Actor, improvizator și regizor, Cătălin Coșarcă a absolvit Facultatea de Teatru, secția Actorie, U.N.A.T.C, în anul 2010, an în care a debutat ca improvizator și trainer de improvizație, cu trupa Backstage Boys, înființată chiar de el. De-a lungul timpului a jucat în mai multe sketch-uri de comedie, între care „O Odisee Pământeană”, „Nu se poate termina așa” și „Paradisio”, dar și „Odă la bucurie”, regizat chiar de el și în filme precum „Vineri Seară”, „Amnesia” sau „Teambuilding”.

În comedia romantică de la Antena 1, adaptare după producția turcească Room 309, telespectatorii îl vor putea urmări în fiecare vineri, de la 20:30, în rolul lui Dragoș Bănărescu, avocatul tatălui Dianei Soare (Grațiela Voicu), un tânăr care va influența povestea serialului.