Cine este Dima Țui, tânărul de peste Prut care ajunge în finala iUmor de la Antena 16Foto1Video© a1.ro

Cine este Dima Țui, tânărul de peste Prut care ajunge în finala iUmor de la Antena 1

, 6 știri, 25 vizualizări

Jurații show-ului iUmor de la Antena 1 au avut parte de o surpriză de proporții. Pe scenă a urcat Dima Țui, un tânăr comediant de peste Prut care a susținut un moment de stand-up. Glumele rostite în cel de-al șaptelea episod al show-ului de umor l-au propulsat în finală! Iată detaliile mai jos, în articol.

În ediția trecută a show-ului iUmor, care a rulat pe micile ecrane, și-a făcut apariția Dima Țui, un tânăr comediant de peste Prut care a reușit să stârnească emoții din partea publicului. În urma numărului de stand-up pe care l-a susținut atât în fața juraților, cât și a spectatorilor, Dima a reușit să se califice în finala show-ului de umor. Până în acest moment, concurenții care intră la votul publicului sunt Dima Țui, Idanna Abignente, Vlad Bieltz, Sethward, Claudiu Toderici, Alexandru Țiproc.

Numărul de stand-up susținut de Dima pe scena iUmor a stârnit ropote de aplauze, dar și râsete din partea celor prezenți. A mărturisit, printre altele, că s-a înscris în emisiune fără să știe cei apropiați. În plus, a spus și la ce „truc” apelează, pentru a scăpa de emoții.