Cine este femeia cu care Vali Vijelie și-a înșelat soția9Foto© realitatea.net

Cine este femeia cu care Vali Vijelie și-a înșelat soția

, 10 știri, 100 vizualizări

Vali Vijelie (53 de ani) nu se astâmpără deloc. A făcut-o iar lată, iar în weekend-ul trecut a posedat frumos o brunetă, deși are acasă o soție și patru copii. Înainte de a ajunge “pe cameră”, celebrul manelist și-a ciupit de poponeață “pofta inimii”, care, logic, nu a părut deranjată. Cine este tinerica cu care artistul și-a făcut de cap în crucea nopții? Rămâneți pe poziții, CANCAN.RO are toate detaliile și vi le prezintă în exclusivitate.

Ani de-a rândul, Vali Vijelie s-a împărțit între soția lui, Carmen Rusu, și mai multe amante. Însă, cu fiecare ocazie, femeia l-a iertat, pentru a ține familia unită. Cântărețul de muzică de petrecere pare că nu apreciază deloc bunăvoința celei care l-a făcut tată de patru ori, din moment ce, zilele trecute, a dat iar cu bățul în baltă.

În noapte de sâmbătă spre duminică, manelistul a “pescuit” o brunetă de la o benzinărie, a urcat-o într-un Bentley de 250.000 de euro și împreună au “aterizat” la un complex rezidențial din zona Pipera. Acolo au pus-o de-o vorbă-n doi, de ceva privat și romantic (TOATĂ POVESTEA AICI).