Cine este Gabriel, românul care a salvat un tânăr în Italia3Foto© observator.tv

Cine este Gabriel, românul care a salvat un tânăr în Italia

, 12 știri, 13 vizualizări

Gabriel Bocra Ionuț, un român în vârstă de 31 de ani, șofer de camion, a salvat în Italia un tânăr de 19 ani, care intenționa să se sinucidă, aruncându-se de pe un pod rutier. Italienii au fost profund recunoscători pentru ce a făcut românul. Românul a oprit autovehiculul sub pod, a mers la tânăr, a vorbit puțin cu el, apoi l-a îmbrățișat și i-a spus că toate problemele se rezolvă.

Apoi s-a întors la camion și a plecat să-și termine livrările. „Când vezi lucruri de la distanță, poți să crezi că cei care fac anumite acțiuni sunt eroi, că este nevoie de un mare curaj. Dar, când ți se întâmplă asemenea lucruri, te gândești doar la cum poți să ajuți", a declarat Gabriel Bocra Ionuț pentru milano.corriere.it, potrivit Observator.tv.

Citește și VIDEO/ De ce a reușit Estonia, țară cu toate serviciile online, și de ce stagnează România? Politicienii vechi, înlocuiți cu o nouă generație. Estonienii nu cred în Dumnezeu, cred în guvern Post-ul Cine este Gabriel, șoferul român care a salvat un tânăr pe cale să sară de pe pod, în Italia apare prima dată în Libertatea.ro.