Cine îi acordă susținere pentru un al doilea mandat lui Nicușor Dan, la Primăria Capitalei2Foto© adevarul.ro

Cine îi acordă susținere pentru un al doilea mandat lui Nicușor Dan, la Primăria Capitalei

, 5 știri, 19 vizualizări

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, își caută sprijn pentru un nou mandat de edil. Partidul Mișcarea Populară a anunțat că-l sprijină la alegerile de anul viitor. Nicușor Dan n-a anunțat momentan dacă se înscrie sau nu în PMP. Edilul a primit un ultimatum de la PNL pentru susținerea la viitoarele alegeri- o listă cu obiective pe care trebuie să le îndeplinească în următoarele șase luni.

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei: "Am venit cu mare bucurie aici, am venit la prieteni. Încă de la începutul mandatului am o colaborare foarte bună cu consilierii de la PMP. Doresc să continuăm această colaborare. Am discutat de București, de administrație. O să propunem un proiect politic în 2024. Sunt partenerul lor în viitor."

Primarul general al Capitalei Nicușor Dan a declarat, marți după întâlnirea cei din PMP care sunt consilieri generali, că i-a asigurat că pe viitor va fi partenerul lor și a adăugat că "este datoria noastră, a tuturor, să facem tot ce ține de noi ca să propunem un proiect politic în 2024 care să nu aducă o administrație care a însemnat risipă, care a însemnat lucru de mântuială".