„Cine nu se leapădă de pisică merge în Iad”. Încă un derapaj al unui preot român interzis în bisericile din sud-estul țării6Foto1Video© stirileprotv.ro

„Cine nu se leapădă de pisică merge în Iad”. Încă un derapaj al unui preot român interzis în bisericile din sud-estul țării

, 7 știri, 85 vizualizări

„Închinătorii la pisici și câini nu vor moșteni Împărăția Cerurilor! Cine ține animale în casă și îi substituie oamenilor afrimând că sunt mai buni ca oamenii pentru care a murit Hristos! Să fie Anatema!”, a scris preotul Matei Vulcănescu.

Cu o zi în urmă, acesta a făcut o altă postare: „Ori pisica, ori Hristos! Nu se poate și Împărăția Cerurilor și pisica! Cine nu se leapădă de pisică merge în Iad! Animalul a ajuns să substituie omul! Animalele de casă sunt dumnezeii noștri!”.

În prezent, Matei Vulcănescu este preot slujitor în Grecia. În 2015, sinodul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a emis o hotărâre prin care i se interzice să intre în orice biserică, mănăstire sau schit din sud-estul României, potrivit adevarul.ro.