Cine sunt candidații pentru Curtea de Conturi validați de Parlament© hotnews.ro

Cine sunt candidații pentru Curtea de Conturi validați de Parlament

, 6 știri, 24 vizualizări

Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului au validat candidații pentru cele două funcții de vicepreședinți și patru de consilieri ai Curții de Conturi. Votul a fost secret, cu buletine de vot. Pentru funcțiile de vicepreședinți ai Curții de Conturi au fost validați Ion Mocioalcă (252 de voturi „pentru” și 114 de voturi contra) și Lucian-Ovidiu Heiuș (256 de voturi „pentru” și 100 contra).

De asemenea, au fost validați pentru funcțiile de consilieri de conturi Eniko-Katalin Lacziko (251 de voturi „pentru”, 115 de voturi contra), Carmen-Dorina Drăgan (252 de voturi „pentru” și 114 de voturi contra), Ștefania Gabriella Ferencz (252 de voturi „pentru” și 114 de voturi contra) și Aurelian Bădulescu (253 de voturi „pentru” și 113 contra).

Ceilalți candidați au fost Daniela Teodoru, care a obținut 3 voturi pentru și 353 de voturi contra, Andreea Ionela Ichim, Roxana-Iuliana Prisăcariu și Mihail-Cătălin Toderașcu, care au obținut câte un vot „pentru”, Octavian Bădescu – 20 de voturi „pentru”, Valentin-Lică Curelaru – 17 voturi „pentru”, Cătălin Corneliu Ghinăraru – 18 de voturi pentru, iar Niculina Daniela Ciopa, Iulia-Adriana Manolache, Florica Paris Liliana Sabău, Iuliana Serediuc și Răzvan Tătaru nu au obținut niciun vot în favoarea lor.