Cine transmite la tv Campionatul Mondial de Patinaj Artistic 20234Foto© romanialibera.ro

Cine transmite la tv Campionatul Mondial de Patinaj Artistic 2023

, 5 știri, 39 vizualizări

Timp de cinci zile, cei mai buni artiști ai patinajului artistic din lume vor face spectacol la TVR, prin coregrafie, muzică și costume. Reprezentanta României, Julia Sauter, revine în arena de gheață, după ce a făcut istorie pentru țara noastră, prin clasarea pe locul 10 la Campionatul European de Patinaj Artistic de la Esppo, Finlanda - cel mai bun rezultat din istoria patinajului feminin românesc. Ea a ajuns la Saitama împreună cu antrenorul său, Marius Negrea, iar miercuri va concura în direct la TVR 2, de la ora 11.20.

Despre speranțe, dar și despre atmosfera de la Campionatele Mondiale, unde deja se desfășoară antrenamentele oficiale, a vorbit antrenorul Marius Negrea într-un interviu.

Anul trecut, România a realizat o premieră la Campionatul Mondial, cu locul 18 la feminin, Julia Sauter și intrarea în finala de 24. „Anul acesta, sperăm să fim măcar în top 20. Dacă totul merge bine, poate chiar un loc 15. Dar, cel mai important este ca Julia să patineze curat, fără greșeală, atunci ne bucurăm și vom fi multumiți. O evoluție foarte bună va avea cu siguranță și un rezultat bun”, spune antrenorul Marius Negrea.