Ciolacu, atac la Nicușor Dan după anunțul că Guvernul va aproba înființarea unui spital public în Sectorul 66Foto1Video© realitatea.net

Ciolacu, atac la Nicușor Dan după anunțul că Guvernul va aproba înființarea unui spital public în Sectorul 6

, 11 știri, 26 vizualizări

Guvernul va aproba joi înființarea unui spital public cu 300 de paturi în Sectorul 6, investiție de peste 145 milioane euro, iar premierul Ciolacu l-a criticat din nou pe actualul primar Nicușor Dan. „Iată că, la fel ca și cu extinderea metroului din Sectorul 4 a domnului Băluță, o altă primărie de sector face un spital și nu primăria Capitalei – și cred că asta spune totul despre situația și capacitatea de manager a actualui primar al Capitalei”, a spus Ciolacu.

Jumătate din suma alocată pentru crearea spitalului public din Sectorul 6, primărie condusă acum de Ciprian Ciucu (PNL) este împrumutată de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei, a spus Ciolacu.

„Aprobăm azi și înființarea Spitalului Public al sectorului 6, primul de acest fel construit în București după 1990. Vorbim de o unitate cu peste 300 de paturi și servicii medicale moderne. Este o investiție de peste 145 de milioane de euro, jumătate din sumă împrumutată de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei.