Ciolacu: Cei ce vorbesc despre noi taxe și impozite sunt cei care vor să își păstreze privilegiile și luxul pe spatele românilor2Foto© antena3.ro

Ciolacu: Cei ce vorbesc despre noi taxe și impozite sunt cei care vor să își păstreze privilegiile și luxul pe spatele românilor

, 6 știri, 34 vizualizări

Marcel Ciolacu susține că cei care vorbesc despre taxe noi vor de fapt „să-și păstreze privilegiile și luxul pe spatele românilor cinstiți”, precizând că social-democrații au promis un sistem de deduceri prin care să fie ajutate familiile cu copii și să fie stimulate investițiile în servicii public.

Declarațiile sale vin în contextul în care PSD a lansat ideea introducerii cotei progresive.

"PSD a câștigat alegerile cu un program de guvernare în care am propus scăderea impozitării muncii pentru românii cu venituri mici și cei din clasa medie. Am promis un sistem de deduceri prin care să ajutăm familiile cu copii și să stimulăm investițiile în servicii publice de calitate. Asta vom face la guvernare! Cei care vorbesc despre noi taxe și impozite sunt cei care care vor să își păstreze de fapt privilegiile și luxul pe spatele românilor cinstiți", a scris Ciolacu, pe Facebook.

El a adăugat că România are o creștere economică bună "datorată măsurilor corecte" de sprijin pentru economie și agricultură, dar trebuie ca această creștere să se simtă urgent în buzunarele "oamenilor care se luptă cu prețurile".