Ciolacu, de Ziua Internationala a Padurilor: Cat timp PSD va fi la guvernare, niciun metru patrat de padure nu se va vinde6Foto© euractiv.ro

Ciolacu, de Ziua Internationala a Padurilor: Cat timp PSD va fi la guvernare, niciun metru patrat de padure nu se va vinde

, 8 știri, 12 vizualizări

Atât timp cât PSD va fi la guvernare, niciun metru pătrat de pădure nu se va vinde, a declarat marți președintele social-democraților, Marcel Ciolacu, cu ocazia Zilei Internaționale a Pădurilor.

"În pepiniera Dobroț din Argeș am întâlnit oameni care iubesc cu adevărat pădurea și care își dedică întreaga carieră îngrijirii și protejării ei. De aceea, de Ziua Internațională a Pădurilor vreau să transmit că atât timp cât PSD va fi la guvernare niciun metru pătrat de pădure nu se va vinde. Asta vreau să le transmit și tuturor angajaților Romsilva", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat că "avem soluțiile concrete astfel încât să nu dăm posibilitatea vânzării suprafețelor de pădure, dar să și respectăm jaloanele din PNRR și principiile OECD".