Ciolacu, deznodământ în cazul grevei de la Poșta Română: Dacă pensiile nu ajung la destinație, cred că domnnul director va pleca6Foto© economie.hotnews.ro

Ciolacu, deznodământ în cazul grevei de la Poșta Română: Dacă pensiile nu ajung la destinație, cred că domnnul director va pleca

, 14 știri, 15 vizualizări

Premierul Marcel Ciolacu a subliniat în contextul grevei generale de la Poșta Românilor, că directorul general al Poștei Române, Valentin Ștefan, va pleca din funcție în cazul în care vor întârzia pensiile.

„Am avut o discuție cu domnul ministru și aseară, am avut o discuție și cu directorul (n. r. - Poștei Române). Eu le-am spus să rezolve problema cât se poate de rapid. În cazul în care, Doamne ferește, nu ajung pensiile la destinație din cauza unei greve la Poșta Română, cred că domnul director va pleca”, a concluzionat premierul cu privire la problema grevei generale de la Poșta Română.

Blocul Național Sindical, prin Sindicatul Lucrătorilor Poștali din România, a anunțat că începând cu data de 1 aprilie, de la ora 00.00 au demarat greva generală în cadrul Companiei Poșta Română.