Ciolacu merge la PMB pentru a discuta cu Nicușor Dan despre traficul din capitală și urbanism9Foto© romaniatv.net

Ciolacu merge la PMB pentru a discuta cu Nicușor Dan despre traficul din capitală și urbanism

, 12 știri, 14 vizualizări

Premierul Marcel Ciolacu merge joi la PMB pentru a discuta cu Nicușor Dan despre traficul din capitală și legalitatea în urbanism. Cei doi s-au întâlnit și marți, la discuție participând mai mulți miniștri și primarii de sector din București.

„Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, va avea joi, 19 Septembrie, începând cu ora 9:30, o întâlnire de lucru cu Prim-Ministrul, Marcel Ciolacu, pe teme care vizează traficul rutier și legalitatea în urbanism. Întâlnirea va avea loc la sediul Primăriei Municipiului București”, anunță PMB.

„Am convenit să nu dăm declarații, ceea ce nu o să fac, pentru că au fost multe puncte de vedere divergente. A fost o discuție foarte bărbătească, asumată de toată lumea. Eu un singur lucru pot să spun, să nu încalc ceea ce am promis. Am fost șocat să constat că sunt oameni în poziții importante care nu înțeleg că traficul e gererat de dezvoltare urbană haotică, adică sunt oameni care în continuare cred că traficul din București vine din faptul că nu a acoperit Termoenergetica o groapă”, spunea Nicușor Dan despre întâlnirea de la Palatul Victoria.

soluția durabilă pe rezolvarea traficului
Nicușor Dan,
Marcel Ciolacu și Nicușor Dan s-au întâlnit să discute despre…