Ciolacu: N-am să uit că Iohannis m-a acuzat că am vândut Ardealul3Foto1Video© puterea.ro

Ciolacu: N-am să uit că Iohannis m-a acuzat că am vândut Ardealul

, 8 știri, 75 vizualizări

Marcel Ciolacu a afirmat că menține o legătură instituțională cu președintele Klaus Iohannis. În ciuda acestui aspect, liderul politic a precizat că își va aminti mereu că a fost acuzat de președintele Iohannis că a încercat să ”vândă Ardealul ungurilor.”  În cadrul intervenției televizate, Marcel Ciolacu a fost întrebat ce „aranjamente” are cu președintele Klaus Iohannis în vederea alegerilor. În replică, premierul a răspuns: „Dumneavoastă ați face aranjamente cu cineva care își încheie mandatul?”, potrivit Agerpres.

„Dacă dumneavoastră credeți că eu o să uit vreodată că am fost acuzat total pe nedrept, când era pandemie și Parlamentul nu se putea reuni, că Ciolacu a vândut Ardealul noaptea, iar mama mea, Dumnezeu să o ierte, m-a întrebat, în cinci minute, în lacrimi: «mamă, o să te bage la pușcărie pentru înaltă trădare?» Fiind soție de militar… Credeți că eu voi uita lucrul acesta? Vă înșelați. Cu adevărat, avem o relație instituțională și cred că este corect să fie așa”, a adăugat liderul PSD.

Este prima dată când liderul PSD transmite un astfel de mesaj referitor la acuzațiile aduse de președinte în urmă cu trei ani.

A venit o solicitare în acest sens
Marcel Ciolacu,
Marcel Ciolacu, atacuri în serie la adresa lui Iohannis: “Nu pot să…