Ciolacu: Scorul de la Primăria Capitalei este o lecție de democrație pe care o respectăm3Foto© puterea.ro

Ciolacu: Scorul de la Primăria Capitalei este o lecție de democrație pe care o respectăm

, 11 știri, 21 vizualizări

”Le mulțumesc românilor că au ieșit la vot astăzi pe caniculă și au dat legitimitate candidaților aleși. Tot ce am obținut astăzi reprezintă încrederea pe care ne-au dat-o românii, dar și munca fiecăruia dintre colegii noștri.

Votul dat astăzi a confirmat că am guvernat bine într-o perioadă complicată, iar măsurile luate de Partidul Social-Democrat la guvernare au fost apreciate de către români. Partidul Social-Democrat a obținut un scor mai bun în comparație cu alegerile din 2020. Vom avea mai multe consilii județene, mai mulți primari în municipii reședință de județ, mai mulți primari în orașe, în comune și mai mulți consilieri județeni și locali.”, a declarat Marcel Ciolacu.

Referitor la alegerile locale, Ciolacu a recunoscut că rezultatele din București, în special la Primăria Capitalei, sunt o lecție de democrație. Liderul PSD a mulțumit Gabrielei Firea pentru campania desfășurată și eforturile depuse pentru obținerea unui scor bun. De asemenea, oficialul a făcut un apel către membrii și susținătorii partidului să rămână vigilenți până la numărarea ultimului vot, subliniind importanța acestui proces în sectoarele 1 și 2 din București, unde competiția este foarte strânsă.

Traficul, 250 de noi tramvaie, reabilitarea liniilor și semaforizafrea inteligentă.
Nicușor Dan,
Nicușor Dan a câștigat Primăria Capitalei! Ce spune Marcel Ciolacu…