Ciprian Pian, liderul unui clan de interlopi a fost săltat7Foto1Video© realitatea.net

Ciprian Pian, liderul unui clan de interlopi a fost săltat

, 8 știri, 18 vizualizări

Laurențiu Duduianu, zis Ciprian Pian, liderul clanului interlop Duduianu (Pian) a fost săltat de poliție și DIICOT. Interlopul a fost luat pe sus de mascați după ce, în mediul online au apărut multe imagini indecente cu propriul său copil. Cipirian Pian este cercetat pentru săvârșirea a trei fapte deosebit de grave care țin de minori, după ce imagini cu fiul său în vârstă de aproximativ 3 ani care mima acte sexuale au apărut în spațiul public.

”Astăzi, 05.12.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală împreună cu polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în București, într-o cauză în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de pornografie infantilă, agresiune sexuală și corupere sexuală a minorilor.

Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală.