Ciprian Tătărușanu, ironizat în presa italiană: Cum a fost descris portarul de la AC Milan3Foto© adevarul.ro

Ciprian Tătărușanu, ironizat în presa italiană: Cum a fost descris portarul de la AC Milan

, 6 știri, 27 vizualizări

Portarul român Ciprian Tătărușanu, care a încasat duminică cinci goluri în meciul pierdut de echipa de fotbal AC Milan, campioana en titre a Italiei, cu Sassuolo (2-5), pe San Siro, în Serie A, a fost criticat de presa italiană, care l-a comparat cu o țestoasă.

''Intervenția la ochi din noiembrie ar fi trebuit să îi îmbunătățească reflexele, însă Ciprian Tătărușanu pare a avea azi reacția unei broaște țestoase'', a scris portalul TuttoMercatoWeb. "Primește gol la colțul scurt pentru 0-2 de la Frattesi și e o eroare clară, inacceptabilă. La celelalte goluri are o responsabilitate minoră. Vina sa este mediocritatea de care dă dovadă", a relatat cotidianul Gazzetta dello Sport. La rândul său, Corriere dello Sport, a subliniat ''responsabilitatea'' românului pentru golul lui Frattesi.

Tătărușanu a fost notat pentru prestația sa de TuttoMercatoWeb cu 4, și cu 4,5 de Gazzetta dello Sport, Corriere dello Sport și Tuttosport, în timp ce MilanNews, portal dedicat echipei rossonera, i-a acordat nota 6.