Cipru vrea să interzică utilizarea telefoanelor mobile în școli pentru că distrag atenția elevilor și duc la un comportament antisocial© bzi.ro

Cipru vrea să interzică utilizarea telefoanelor mobile în școli pentru că distrag atenția elevilor și duc la un comportament antisocial

, 5 știri, 9 vizualizări

Este oficial! Elevii nu vor mai avea voie să folosească telefoanele în școli. Decizia luată de autoritățile din SUA a venit pentru a proteja sănătatea mintală a elevilor. Iată ce state au hotărât ca telefoanele mobile să fie interzise în școli.

Districtul școlar din Los Angeles a decis să interzică complet utilizarea de telefoane mobile în școlile publice, în contextul unei inițiative pentru protejarea sănătății mintale a elevilor. În Los Angeles, al doilea cel mai mare district școlar din SUA, se va elabora un plan pentru a interzice utilizarea telefoanelor mobile și a rețelelor de socializare pe durata întregii zile școlare.

Nick Melvoin, membru al consiliului de administrație al districtului școlar din Los Angeles, a menționat că școlile care au introdus deja o zi fără telefoane au observat îmbunătățiri semnificative.