Cîțu: Poate viteza cu care am vrut eu să fac reforma a fost mult prea mare pentru cei din jurul meu5Foto© realitatea.net

Cîțu: Poate viteza cu care am vrut eu să fac reforma a fost mult prea mare pentru cei din jurul meu

, 9 știri, 51 vizualizări

Întrebat ce învățăminte trage din anul care se încheie, liderul PNL a vorbit despre viteza cu care a încercat să facă reformă, despre care consideră că este prea mare pentru societate și economie în România.

"Eu chiar cred că se poate face reformă în România. Dar în același timp trebuie să recunosc că poate viteza cu care am vrut eu să fac reformă a fost mult prea mare pentru cei din jurul meu și atunci aici trebuie ajustate lucrurile. Trebuie văzut cum facem această reformă, pentru că ea trebuie făcută... și aici este clar că sistemul economic și sistemul social din România dorește reformă, doar că viteza cu care facem reforma asta este diferită, ce vrem noi față de sistem”, a declarat Florin Cîțu, joi seara, la TVR.

În ceea ce privește durata mandatului său în fruntea Guvernului, Cîțu a arătat că: „Este media ultimilor șapte ani mandatul de prim-ministru, ceea ce poate trebuie să spună ceva despre politica din România".