Ciucă, de Ziua Aviației: Urez întregului personal aviatic din România mult succes în activitatea lor la înălțime și cer senin© realitatea.net

Ciucă, de Ziua Aviației: Urez întregului personal aviatic din România mult succes în activitatea lor la înălțime și cer senin

, 7 știri, 9 vizualizări

Liderul PNL, președintele Senatului Nicolae Ciucă urează, de Ziua Aviației: întregului personal aviatic din România mult succes în activitatea lor la înălțime și cer senin.

„Astăzi, de Ziua Aviației și a Forțelor Aeriene, îi celebrăm pe toți românii care au înfruntat văzduhul, începând cu pionieri ai aviației internaționale, precum Traian Vuia sau Aurel Vlaicu. Același respect îl merită toate generațiile de aviatori care li s-au succedat și care au performat pe cerul țării, atât în domeniul militar, cât și în cel civil. Urez întregului personal aviatic din România mult succes în activitatea lor la înălțime și cer senin!”, scrie Ciucă pe Facebook.

El are o urare și pentur cei care își sărbătoresc onomastica sâmbătă, de Sfântul Ilie.

”Tot azi este și sărbătoarea sfântului prooroc Ilie Tesviteanul, un model de tărie a credinței, considerat inițiatorul a ceea ce a devenit, peste secole, monahismul creștin. La mulți ani tuturor celor care își sărbătoresc astăzi ziua numelui!”, mai afirmă liderul PNL.